Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Servicemanager Noord-West
Ref
25898
Business unit
NL-Mobility | Urban Noord West
Location
Netherlands | Wormerveer
Salary
marktconform
Closing date
20/03/2020
Description

Ben jij een ervaren (Service-)manager, bekend met UAV contracten en heb jij affiniteit met infrastructurele objecten en mobiliteit, dan komen wij graag met jou in contact!


Als Servicemanager ben je bij Dynniq verantwoordelijk voor een cluster aan (prestatiegerichte) onderhoudscontracten. In de regio Noord-West ligt de nadruk op het onderhouden van tunnels, bruggen en sluizen en verkeersoplossingen. Tot je werkzaamheden behoren o.a.:- Het leiding geven aan het team op onze locatie Wormerveer.
- Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant.
- Het signaleren en benutten van commerciële kansen.
- Het sturen op risico’s en zorgdragen dat voldaan wordt aan alle contractverplichtingen.
- Het behalen van de overeengekomen en vastgestelde (financiële) resultaten.
- Op basis van jouw kennis en ervaring adviseer je zowel de organisaties als jouw klanten.

 

Wat vragen wij van jou?
Jij bent een zelfstandige, communicatief vaardige en gedreven collega. Daarnaast beschik je over:
- Minimaal een HBO diploma.
- Minimaal vijf jaar relevante ervaring, bijvoorbeeld als Servicemanager, contractmanager en/of projectmanager van een project op het gebied van infrastructuur en/of mobiliteit.
- Kennis op het gebied van Asset Management.

Het is een pré als je ervaring hebt met UAV-gc 2005.

 

Dynniq
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren en energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur. Dagelijks werken onze ervaren en kundige medewerkers nauw samen met onze klanten in Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze.
  
De divisie Mobility Nederland
De toekomst vraagt om intelligente infrastructuren en verkeerssystemen. De business unit Mobility ontwerpt, realiseert en beheert deze. Onze diensten en oplossingen creëren een optimale ‘flow’ van verkeer en van individuele reizigers die bijdragen aan een duurzame en veilige samenleving.
Onze Dynniq en Peek producten en diensten helpen op het gebied van:
-       Verkeersoplossingen;
-       Openbare verlichting;
-       Control systems.
Meer informatie over Dynniq is te vinden op onderstaande website: https://dynniq.com/nl/.


Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de button om te solliciteren!
Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Arnold Huijben 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com.

 

 

Job alerts