Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Projectleider Hoogspanning
Ref
25881
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Competitive
Closing date
30/04/2020
Description

Je wilt voorop lopen in onze markt en werken aan toonaangevende complexe projecten. Je wilt met je kennis en ervaring op het gebied van installaties, besturings- en energiedoorvoersystemen projecten op het allerhoogste niveau brengen. Als je die mogelijkheden nu niet hebt dan ben je als projectleider bij Dynniq Energy aan het juiste adres. Wordt dit jouw volgende stap?

Wat ga je doen? Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het totale proces. Van het ontwerp (engineering, design, construction), berekeningen tot begrotingen. Je bent het financiele geweten van het project. Je bent de spil tussen de opdrachtgever en de organisatie. Je stelt je eigen projectteam samen en stuurt ze aan. Als projectleider heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers, collega's van alle disciplines, nevenaannemers en onderaannemers. Jij brengt en houdt het totale speelveld in beweging!

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

  • Coordineren, volgen en bewaken van de uitvoerende werkzaamheden resp. operationele aspecten m.b.t. kwaliteit, voortgang, kosten, opbrengsten, communicatie, naleving geldende procedures en voorschriften (arbo, milieu, bedrijf en opdrachtgever/werklocatie).
  • (Laten) vaststellen en autoriseren van definitieve technische ontwerpen/tekeningen, keuzes en oplossingen.
  • Bij afwijkingen, verstoringen, problemen of acute knelpunten actie nemen en/of optreden.
  • Bijwonen resp. voorzitten van bouw-, plannings-, coordinatievergaderingen en intern/extern aanvullend overleg voeren.
  • Tijdens uitvoering van opdrachten de commerciele aspecten m.b.t. de projectrealisatie verzorgen resp. laten verzorgen.
  • (Laten) zorgdragen voor een passende projectadministratie, voortgangsrapportage en aanpassing van de projectspecificaties, budget en projectplan bij meer- en minderwerk opdrachten.

 

Wie zoeken wij? Je bent veelzijdig en overziet het project als geen ander. Als communicator en organisator zie je het totale speelveld. Daarnaast beschik je over

Een ervaren sr. uitvoerder/projectleider met verantwoordelijkheidsgevoel en een specialisatie in de Elektrotechniek. Jij kunt complexe installaties snel doorgronden en je bent bekend met de actuele veiligheidsvoorschriften. Jij bent accuraat, stressbestendig en niet bang om met jouw team voor het gewenste resultaat te gaan.

 

  • Diploma in de Elektrotechniek op MBO 4 of HBO niveau (MTS-E, TMI, TSI, HBO-Energietechniek HBO-E)
  • Relevante werkervaring in de hoogspanning en/of energietechniek
  • Jij bent communicatief sterk en een teamplayer
  • Jij hebt ervaring met leidinggeven

 

Wat bieden wij? Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij oplossingen voor elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis en ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1. Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3. Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4. Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5. Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6. Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7. Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

Interesse? Krijg jij energie van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via marijn.depee@dynniq.com Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06- 406 381 59

Job alerts