Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Teamleider Engineering Openbare Verlichting en Verkeerssystemen
Ref
25736
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
marktconform
Closing date
31/03/2020
Description

Op inspirerende wijze leiding geven aan je team en iedereen meekrijgen in de verdere opbouw en ontwikkeling van de afdeling, zijn voor jou de basis van je succes. Je gaat voor de verdiepingsslag door samen met je team processen en kwaliteit steeds verder te verbeteren. Ook volg je de nieuwste technologische ontwikkelingen in de markt en weet je deze proactief te vertalen naar de eigen organisatie. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Wat je gaat doen
Dynniq Mobility staat o.a. bekend om het ontwerpen, realiseren en onderhouden van verkeerstechnische producten en oplossingen. Binnen deze organisatie ga jij als Teamleider Engineering Openbare Verlichting en Verkeerssystemen geven aan een team engineers dat zich binnen onze projecten bezig houdt met het ontwerpen van oplossingen in openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, dynamisch verkeersmanagement en transmissie systemen. Het team is gehuisvest in Amersfoort.

Vanuit jouw expertise geef jij op inspirerende wijze leiding aan de groep, maar staat ze daar waar nodig ook inhoudelijk bij. Je zorgt voor verdere professionalisering van de afdeling, creëert draagvlak binnen je team en neemt hen mee in deze ontwikkeling. Dit doe je door jouw enthousiaste en pragmatische instelling. Verder ben je actief op de volgende gebieden:

 • Het implementeren en borgen van Systems Engineering.
 • Toezien op het gebruik van standaard tools en het volgen van de vastgestelde werkprocessen.
 • De kwaliteit en beschikbaarheid van je resources (Resource planning, opleidingsplan, kwaliteitssystemen). Je zorgt ervoor dat je teamleden qua kennis en kunde op een dusdanig niveau zitten dat ze adequaat ingezet kunnen worden in uiteenlopende projecten.
 • Het leveren van input o.b.v. specifieke kennis/ervaring bij tender- en calculatietrajecten.
 • De voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden, mede door het inhoudelijk reviewen van ontwerpdocumenten.
 • Het opstellen van het afdelingsbudget en investeringsvoorstellen.
 • Onderhouden van in- en externe contacten.
 • Leveren van een bijdrage aan de visie van de organisatie.

Tot slot ben jij een voorloper v.w.b. ons Dynniq DNA P(roactive), R(eliable) en O(pen) en neem je jouw team hierin mee.

 

Wie wij zoeken
Je hebt een hands-on mentaliteit die gepaard gaat met ondernemerschap, enthousiasme en drive. Je bent charismatisch, hebt ervaring in het aansturen van een team van professionals in de techniek en het neerzetten van een visie. Verder heb jij voor het succesvol invullen van deze rol:

 • Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding bij voorkeur in de richting elektrotechniek
 • Ruime werkervaring en minimaal 5 jaar ervaring met het aansturen van een team
 • Ervaring met het sturen op verbeteringen van het werkproces en ervaring met of kennis van het engineeringsproces.
 • Ervaring met het (mede) opstellen van kwaliteitsstandaarden .
 • Ervaring met jet zelfstandig adviseren en oplossen van voorkomende technische vraagstukken.
 • Ervaring met System Engineering

 

Wat wij bieden
Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie wij zijn
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, hightech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1900 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven.Dynniq verzorgt in heel Nederland het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van verkeerinstallaties, openbare verlichting en besturingssystemen en technische infrastructuur. Vanuit onze vestigingslocaties werken wij dagelijks aan de verbetering van energievoorzieningen, het verlichten van steden en snelwegen en de bevordering van de doorstroming van het verkeer.

 

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via arnold.huijben@dynniq.com Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06-40974923.