Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Tracé engineer
Ref
25662
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
Marktconform
Closing date
01/03/2020
Description

Om in de projectenportfolio voor (regionale) netbeheerders te kunnen voorzien in engineering capaciteit om hoog-en middenspannings tracés te kunnen onderzoeken en ontwerpen, is er per direct behoefte aan een tracé engineer. Het betreft type projecten die passen in het strategisch plan van Dynniq Energy met betrekking tot het vervangen en uitbreiden van HS / MS netten voor onze klanten.

 

Wie wij zoeken

De tracé engineer dient o.a.:

  • Een tracé studie te kunnen uitvoeren
  • De bijbehorende onderzoeken en (risico) analyses te kunnen uitvoeren danwel regisseren (bodemonderzoek, kadastraal onderzoek, archeologisch onderzoek etc)
  • Zelfstandig kabelberekeningen te kunnen uitvoeren (belastbaarheids berekeningen, specificeren kabels)
  • EMC berekeningente kunnen uitvoeren voor kabels m.b.t. omliggende infra (magneetveld en elektrischveld) en een risico toets te kunnen uitvoeren op betreffende normen en regelgeving
  • Tracé detail tekeningen te kunnen maken in AutoCAD of vergelijkbare pakketten
  • goed schriftelijk en mondeling te kunnen rapporteren aan de klant

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding bij voorkeur in de richting Energietechniek of Elektrotechniek.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met middenspanning.
  • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels / leidingen en/of middenspanning stations;

 

Wat wij bieden

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij oplossingen voor elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis en ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1. Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3. Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4. Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5. Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6. Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7. Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

Interesse? Krijg jij energie van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via marijn.depee@dynniq.com Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06- 406 381 59