Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Service- en Onderhoudstechnicus regio Utrecht - Amsterdam
Ref
25631
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
Marktconfrom
Closing date
01/03/2020
Description

WPS Parking Systems ontwikkelt innovatieve parkeeroplossingen, zowel in hardware als software. Omdat wij voorop willen blijven lopen in deze ontwikkelingen zijn we ter uitbreiding van het Serviceteam in Nederland op zoek naar een proactieve, enthousiaste Service- en Onderhoudstechnicus met passie voor techniek.Ben jij iemand die houdt van: Iedere dag hetzelfde? Altijd binnen werken? Structuur? Solliciteer dan niet! Ben je iemand die houdt van: vrijheid, afwisseling een mix tussen hard- en software en een gezellig team, en voldoe je daarnaast ook nog aan enkele van de onderstaande criteria solliciteer dan wel!

Bij WPS zijn je dagen afwisselend en nooit het hetzelfde. De ene dag werk je binnen in een garage en de andere dag op een open terrein omgeven door vliegtuigen. Daarnaast weet je eigenlijk nooit hoe je dag er morgen uit gaat zien. Als service- en onderhoudstechnicus ben je vooral bezig met het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden in Nederland. Daarnaast draai je mee in de storingsdienst. Je werkzaamheden zijn als volgt:

 • Het effici├źnt oplossen van storingen, repareer- en modificatiewerkzaamheden en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in Nederland;
 • Adviseren en instrueren van beheerders/opdrachtgevers ter plaatse over het juiste gebruik en onderhoud van de in gebruik zijnde systemen;
 • Verzorgen van je eigen administratie;

 

Wie zoeken wij?
Wij komen graag met jou in contact als jij voldoet aan onderstaande eisen en wensen:

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur Elektronica of Mechatronica,op MBO-4 niveau;
 • Je hebt affiniteit met computernetwerken;
 • Je hebt bij voorkeur een VCA-diploma en bent in het bezit van een geldig NEN 3140-certficaat of bent bereid dit te halen;
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van (preventief) onderhoud en het oplossen van storingen;
 • Je werkt zelfstandig, bent klantgericht en communicatief sterk;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E);
 • Je bent woonachtig in de regio tussen Amsterdam en Utrecht.

 

Wat bieden wij?
Een fulltime functie waarbij je continu wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Bij deze verantwoordelijke functie hoort uiteraard een goed alaris en een representatieve auto van de zaak met de mogelijkheid voor priv├ęgebruik. Tevens heeft WPS uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en WPS ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen. We hebben een Personeelsvereniging welke regelmatig uitjes organiseert en ieder jaar vind het WPS Straatvoetbaltoernooi plaats op onze eigen parkeerplaats plaats waarbij spelplezier voorop staat!

 

Wie zijn wij?
Wij zijn WPS. Een dynamisch, hightech bedrijf dat technologie-gedreven parkeerinstallaties en parkeermanagement services ontwikkelt. Onze parkeeroplossingen vinden wereldwijd hun toepassing op luchthavens, bij ziekenhuizen, lokale overheden, hotels, recreatievoorzieningen, in winkelcentra en bij professionele parkeerexploitanten waar onze systemen dagelijks meer dan 7.500.000 parkeerkaarten uitgeven. Wil je meer weten over WPS, kijk dan op http://wpsparking.com.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie? Stuur dan je gegevens incl. motivatie naar Ingrid Peters, HR-Business Partner, ipeters@wps-nl.com. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Tim Kruize, manager Service & Onderhoud. Tim is bereikbaar op telefoonnummer 06-50890694.

Hoe nu verder?

 • Uit alle kandidaten selecteren wij de personen die het best bij de functie passen. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie op je sollicitatie
 • Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, blijkt er van beide kanten een klik te zijn gaan we in een tweede gesprek dieper in op de inhoud van de functie, jouw achtergrond en jouw visie voor de toekomst.
 • Blijkt dat we overtuigd zijn van elkaar gaan we over tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden en je startdatum!