Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Researcher
Ref
25594
Business unit
NL-Mobility | Development
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
29/04/2020
Description

 
Ben jij een gedreven Researcher en wil jij op het gebied van mobiliteit het verschil maken, dan zoeken wij jou!

 

Wat ga jij doen?
Als Researcher ben jij verantwoordelijk voor zowel het managen van de werkpakketten als de onderzoeken op het gebied van mobiliteit en infrastructuur. In overleg met de International Research Director en Strategic Innovation Manager van Dynniq geef jij aan welke projecten/onderzoeken voor Dynniq interessant zijn, wat jij aan ruimte, bevoegdheden en middelen (fte) nodig hebt om een goed en gedegen onderzoek uit te voeren. Alle projecten worden uitgevoerd in een Europese context met living labs in verschillende Europese steden. Zodra het onderzoek aan ons is toegewezen, zorg jij ervoor dat wij een goed/valide onderzoek uitvoeren samen met partners in de projecten, vaak in de rol van werkpakketleider. De eisen en criteria worden dan ook mede door jou bepaald en verder gedetailleerd tijdens de uitvoeringsfase. Daarnaast zorg jij ervoor dat de onderzoeken aan de regelgeving voldoen voor Europese research projecten. Als Researcher ga jij op ons hoofdkantoor in Amersfoort aan de slag, maar de projectuitvoering zal je naar vele Europese steden brengen. De afdeling Research bestaat uit zes enthousiaste collega’s.

 

Wat bieden wij?
Wat wij bieden is een uitdagende functie waarbij jij de ruimte hebt om de meest uitdagende onderzoeken op het gebied van Mobiliteit uit te voeren. Wij bieden jou een leerzame, verantwoordelijke en afwisselende baan en goede arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Een marktconform salaris;
  • Per kalenderjaar maak je bij fulltime dienstverband aanspraak op 25 verlof dagen;

 

Functie-eisen
Herken jij jezelf in het volgende:

  • Jij beschikt over een afgeronde WO master opleiding (bijvoorbeeld op het gebied van wiskunde of natuurkunde);
  • Ruime ervaring met software architectuur en Java;
  • Conceptueel denkvermogen;
  • Je bent communicatief vaardig en motiveert anderen om samen te werken. Je hebt je eigen aandeel in de uitvoering van projecten;
  • Je beschikt over relevante werkervaring;
  • Je spreekt en schrijft Engels op minimaal C1 niveau;
  • Je werkt doelgericht, projectmatig en bent analytisch ingesteld;
  • Je hebt affiniteit met mobiliteit.


Dynniq: dynamisch, intelligent en innovati
ef  
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Dagelijks werken onze ervaren en kundige medewerkers nauw samen met onze klanten in Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. Dat doen wij op een open, betrouwbare en proactieve wijze.

Interesse?
Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met onze recruiter Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

Job alerts