Vacancy details

Vacancy title
Researcher
Ref
25594
Business unit
NL-Mobility | Development
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
07/03/2020
Description

 

Ben jij een gedreven Researcher en wil jij op het gebied van mobiliteit het verschil maken, dan zoeken wij jou!

 

Wat houdt de vacature in?
Als Researcher (locatie Amersfoort) ben jij verantwoordelijk voor zowel het managen van de werkpakketten als de onderzoeken op het gebied van mobiliteit en infrastructuur. In overleg met de International Research Director en Strategic Innovation Manager van Dynniq geef jij aan welke projecten/onderzoeken voor Dynniq interessant zijn, wat jij aan ruimte, bevoegdheden en middelen / fte nodig hebt om een goed en gedegen onderzoek uit te voeren. Alle projecten worden uitgevoerd in een Europese context met living labs in verschillende Europese steden. Zodra het onderzoek aan ons is toegewezen zorg jij er voor dat wij een goed/ valide onderzoek uitvoeren samen met partners in de projecten, vaak in de rol als werkpakketleider. De eisen en criteria worden dan ook mede door jou bepaald en verder gedetailleerd tijdens de uitvoeringsfase. Hiernaast zorg jij er voor dat de onderzoeken aan de EU regelgeving voldoen voor Europeese research projecten. Als Researcher ga jij bij ons op het hoofdkantoor in Amersfoort werken op de research afdeling, maar de projectuitvoering zal je naar vele Europese steden brengen. De afdeling Research afdeling bestaat uit zes enthousiaste collega’s.


Wat Bieden wij?
Wat wij bieden is een uitdagende functie waarbij jij de ruimte hebt om de meest uitdagende onderzoeken op het gebied van Mobiliteit uit te voeren. Hierbij krijg je de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent. Bij deze leerzame, verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard goede voorwaarden zoals:

 •            Een marktconform salaris;
 •            Per kalenderjaar maak je bij fulltime dienstverband aanspraak op 25 verlof dagen;
 •            Laptop en telefoon van de zaak.

 

Wie zoeken wij?
Hieronder de functie eisen:

 • Jij beschikt over een afgeronde WO master opleiding, dit in een relevante richting (Bijvoorbeeld op het gebied van wiskunde of natuurkunde).
 • Ruime ervaring met software architectuur en Java
 • Conceptueel denkvermogen;
 • Je bent communicatief vaardig en motiveert anderen om samen te werkenJe hebt je eigen aandeel in de uitvoering van de projecten
 • Jij beschikt over relevante werkervaring;
 • Jij spreekt en schrijft Engels op minimaal C1 niveau;
 • Jij werkt doelgericht, projectmatig en bent analytisch ingesteld;
 • Jij hebt affiniteit met mobiliteit.

Dynniq: dynamisch, intelligent en innovatief    
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Dagelijks werken onze ervaren en kundige medewerkers nauw samen met onze klanten in Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze.

De divisie Mobility
De toekomst vraagt om intelligente infrastructuren en verkeerssystemen. De business unit Mobility realiseert, engineert en beheert deze. Onze diensten en oplossingen creëren een optimale ‘flow’ van verkeer en van individuele reizigers die bijdragen aan een duurzame en veilige samenleving. Onze Dynniq en Peek producten en diensten helpen op het gebied van:

 • Verkeersoplossingen;
 • Openbare verlichting;
 • Control systems.

Meer informatie over Dynniq is te vinden op onderstaande website: https://dynniq.com/nl/.

Interesse?
Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

 

 

 

 

Job alerts