Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
IT Senior Servicedesk Medewerker
Ref
25592
Business unit
NL-Mobility | Urban Midden
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
2.300 - 3.000
Closing date
03/12/2019
Description

 
IT Senior Servicedesk Medewerker
Ben jij een klantgerichte IT Senior Servicedesk medewerker? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je verantwoordelijk bent voor het oplossen van 1e en 2de lijns incidenten en het afhandelen van IT verzoeken vanuit de hele organisatie. Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat je gaat doen
Je komt te werken op de IT-afdeling in Amersfoort die verantwoordelijk is voor de algehele IT-dienstverlening van Dynniq in Nederland als ook in delen van Europa. Dit zal je doen met een collegiaal team van 10 IT-professionals met een goede mix van kennis, ervaring en achtergrond. Als IT Servicedesk medewerker heb je veelvuldig contact met collega’s van Dynniq. Hierbij zal je regelmatig afstemming hebben met diverse personen en afdelingen van het bedrijf in binnen- en buitenland. Verder behoren tot jouw taken o.a.:

 • Het oplossen van storingen; aannemen, vastleggen en impact bepalen van verstoringen, oplossen of doorzetten/”escaleren” van verstoringen en monitoren van de verwerking hiervan
 • Ondersteunen van gebruikers; informatie verstrekken en adviseren over oplossingen, verzorgen van instructie/voorlichting, doorzetten van vragen naar 2e lijns of externen
 • Ondersteunen van service management processen; bijhouden van werkinstructies/handboeken en het uitvoeren van autorisatie werkzaamheden
 • Je collega’s op de Servicedesk coachen en ondersteunen en de IT Servicedesk als geheel aansturen met als doel het verbeteren van de algehele dienstverlening naar de organisatie

Wie wij zoeken
Jij bent een leergierige, klantvriendelijke, flexibel en gedreven collega met een afgeronde opleiding op MBO niveau in een relevante richting. Je hebt goede kennis van en/of ervaring met:

 • Windows Active Directory en NTFS;
 • Windows 10 workstations;
 • Netwerken en services als LAN, WAN, DNS, DHCP, WIFI, etc.;
 • het gebruik van applicaties zoals TopDesk en Microsoft Office;
 • Engelse taal (zowel mondeling alsook schriftelijk).

Je hebt een goed analytisch vermogen en bent verder bereid Microsoft certificeringen te behalen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben je communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk), stressbestendig, resultaatgericht en klantgericht.

Wat wij bieden
Wat wij bieden is een uitdagende functie waarbij jij de ruimte hebt om de meest uitdagende onderzoeken op het gebied van Mobiliteit uit te voeren. Hierbij krijg je de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent. Bij deze leerzame, verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard goede voorwaarden zoals:

 •            Een bruto salaris van €2.300 - €3.000 (op basis van 40 uur );
 •            Per kalenderjaar maak je bij fulltime dienstverband aanspraak op 25 verlof dagen:
             - 160 uur wettelijk verlof;
             - 40 uur bovenwettelijk verlof.
 •            Laptop en telefoon van de zaak.

Wie wij zijn
De IT-afdeling op het hoofdkantoor in Amersfoort is verantwoordelijk voor de algehele IT-dienstverlening van Dynniq in Europa. De IT-afdeling heeft met 10 collega’s een goede mix van kennis, ervaring en achtergrond. Zowel de IT-dienstverlening als IT-organisatie is nog volop in ontwikkeling en biedt daarom nog volop ontwikkelmogelijkheden voor de juiste talenten. Dynniq verzorgt in heel Nederland het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van verkeerinstallaties, openbare verlichting en het onderhoud van de technische infrastructuur. Vanuit onze vestigingslocaties werken wij dagelijks aan de verbetering van energievoorzieningen, het verlichten van steden en snelwegen en de bevordering van de doorstroming van het verkeer.

 

Interesse?
Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.
Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Arnold Huijben: 06-40974923 / arnold.huijben@dynniq.com

 

Job alerts