Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Eerste monteur openbare verlichting
Ref
25559
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
Marktconform
Closing date
20/03/2020
Description

Eerste monteur openbare verlichting

 Wil jij als Eerste monteur openbare verlichting, werken aan laagspanningsnetten / openbare verlichting en een functie met uitzicht op een vast dienstverband? Ga dan bij Dynniq Mobility als Eerste Monteur openbare verlichting aan de slag!  

 

Werkzaamheden
Als Eerste monteur openbare verlichting bij Dynniq werk jij voor onze klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, voor hen ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en dat de objecten optimaal functioneren. Hiervoor coördineer jij de werkzaamheden en indien nodig steek jij zelf de handen uit de mouwen. Daarnaast ben jij bezig met het:

 • Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie van de werkplek (w.o. plaatsen van afzettingen, blootleggen van kabels, uitzetten van maten, leggen en verbinden van kabels);
 • Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren van meer- en minderwerk;
 • Registeren van de uitgevoerde werkzaamheden middels een aannemersrapport / productie- en materiaallijsten en logboek;
 • Het veiligstellen en herstellen van kabelschades of installatieonderdelen;
 • Meer/minderwerk constateren en bespreken met de supervisor;
 • Het doen van verbetervoorstellen ten opzichte van het werk.


Wat bieden wij?
Naast het uitzicht op een vaste functie staat er voor jou staat een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden klaar. Daarnaast krijg jij een job, waarbij je alle verantwoordelijkheid krijgt die je wilt, zonder dat je in het diepe wordt gegooid. Je krijgt de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent.

Wie zoeken wij?
Jij voldoet aan onderstaande eisen:

 • Jij bent technisch onderlegd
 • Een certificaat BEI VP LS-netten is een pré.
 • VCA basis of bereid deze te halen.
 • Meedraaien in de calamiteiten- en storingsdiensten.
 • Geen bezwaar tegen avond- of nachtwerk.   

 

Wie zijn wij?
Dynniq is gespecialiseerd in het efficiënt verlichten van wegen, gebouwen en kunstwerken, vliegvelden, recreatieve en stedelijke gebieden en maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en methodes. De verlichting van openbare ruimte is zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat in Nederland miljoenen lichtpunten staan. Deze lichtpunten zorgen voor een plezierige en vooral veilige werk- en leefomgeving. Het belangrijkste doel van onze verlichting is dat mensen, als voetganger, fietser of automobilist, zich bij duisternis veilig, met goed zicht maar ook zichtbaar voor anderen, in de openbare ruimte kunnen bewegen. Van de circa 3.200.000 lichtpunten in de openbare ruimte in Nederland, heeft Dynniq er circa 20% in onderhoud en beheer.

Het bedrijfsonderdeel Mobility is in Nederland het grootst. Hier draait het allemaal om openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Onze klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten kunnen ons vragen voor het beheren, onderhouden, vervangen of nieuw plaatsen van zowel lichtmasten en verkeerslichten


Wat betekent ontwikkeling voor jou?
Werken bij een innovatieve organisatie als Dynniq betekent dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Als Eerste monteur krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om kennis te maken met verkeersregelinstallaties, de VRI. Maar ook Smart Lighting gaat een grotere rol innemen. Steeds meer functies zullen gekoppeld worden aan de mast en de armaturen van verlichting, zoals camera bewaking, laadstation, wifi en gevaarsignalering. Als monteur zal je deze ontwikkeling van dichtbij mee gaan maken.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de solliciteer button. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com