Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Projectcoördinator VRI
Ref
25490
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
€ 2.300 - €4.000 bruto op basis van 40 uur
Closing date
31/05/2020
Description

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectcoördinator VRI (Openbare Verkeer Instalaties).
Projectcoördinator bij Dynniq is een job waar je echte verantwoordelijkheid krijgt, je krijgt de ruimte om je eigen projecten van 'a tot z' te runnen. De enige beperking is jouw eigen ambitie. Met een team van Planners zorg jij ervoor dat alle openbare verlichting en de verkeersregelinstallaties binnen Nederland worden vervangen, aangepast en vernieuwd. Je krijgt de ruimte om ervoor te zorgen dat jij samen met de supervisors en de monteurs als een echt zelfsturend team alle werkzaamheden kunnen oppakken. Je krijgt hierin volledige ondersteuning van de Area Manager.

Wat ga je doen?
De Projectcoördinator van Dynniq is het aanspreekpunt voor de klant. Je gaat met de klant in gesprek over nieuwe werken en zorgt ervoor dat er een passende offerte de deur uit gaat. Jij bereidt het project voor volgens de gestelde eisen. Je stelt de werkbegroting op, verzorgt de planning en het benodigde materiaal en materieel. Wanneer de projecten zijn uitgevoerd neem je de financiële afronding, de nacalculatie en de evaluatie van het uitgevoerde werk voor je rekening.
Voor de uitvoering van het werk verzorg je het:

 • opstellen en beschikbaar stellen van uitvoeringsdocumentatie;
 • proactief coördineren, monitoren en afstemmen van resultaten, normen, specificaties, werkmethoden, revisies en wijzigingen met alle stakeholders;
 • integraal afstemmen van uitvoeringsplanning en resources van onderaannemers;
 • monitoren van risico's en toepassen van beheersmaatregelen;
 • registreren, monitoren en rapporteren van kosten en KPI's.

Als Projectcoördinator wordt je aangestuurd door de Area Manager en voer je de projecten uit in samenwerking met de supervisor en de monteurs op de projectlocatie. Je bent vrij om waar je dat nodig vindt projectlocaties te bezoeken, bijvoorbeeld om betere werkopnames te kunnen doen.

Wat Bieden wij?
Wat er voor je klaar staat Een job, waarbij je alle verantwoordelijkheid krijgt die je wilt, zonder dat je in het diepe wordt gegooid. Je krijgt de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent. Bij deze leerzame, verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard goede voorwaarden zoals:

 • € 2.300 - €4.000 bruto op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring);
 • 25 Vakantie dagen en 12 ATV dagen, mits je 40 uur per week werkt;
 • Goede pensioen regeling, je valt onder het PMT (Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Laptop en telefoon van de zaak.

 

Wat vragen wij?
Je bent MBO+/HBO opgeleid in een passende technische richting, met aantoonbare elektrotechnische affiniteit en de interesse om hierin te verdiepen. Natuurlijk is ervaring in openbare verlichting of VRI's een pré. Je snapt precies hoe je met de verschillende stakeholders moet communiceren om tot de beste resultaten te komen. Je bent, vanzelfsprekend, sterk in het plannen en organiseren van je werk. Je verzandt niet details, maar bent in staat om een stap terug te doen en te kijken naar de "big picture". En jouw manier van projecten aanpakken is net als die van ons: Proactief, betrouwbaar en open. Bij Dynniq vinden we het belangrijk dat iedereen zijn ogen open houdt voor mogelijkheden tot innovatie. Tevens ben jij bereid om naar verschillende locaties in het land te rijden.

 

Dynniq: dynamisch, intelligent en innovatief    
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur. Dagelijks werken onze ervaren en kundige medewerkers nauw samen met onze klanten in Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze. 

De divisie Mobility Nederland
De toekomst vraagt om intelligente infrastructuren en verkeerssystemen. De business unit Mobility realiseert, engineert en beheert deze.Onze diensten en oplossingen creëren een optimale ‘flow’ van verkeer en van individuele reizigers die bijdragen aan een duurzame en veilige samenleving. Onze Dynniq en Peek producten en diensten helpen op het gebied van:

 • Verkeersoplossingen
 • Openbare verlichting
 • Control systems

Meer informatie over Dynniq is te vinden op onderstaande website: https://dynniq.com/nl/.

 

Interesse?
Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.
Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com