Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Ontwerp leider Amersfoort
Ref
25483
Business unit
NL-Mobility | Urban Midden
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
3000 - 5.000
Closing date
29/04/2020
Description

 


Heb jij als Ontwerp leider een passie voor zowel verkeersmanagement systemen als verkeersregelinstallaties en ben jij een geboren leider? Dan komt Dynniq Amersfoort graag in contact met jou!

 

Wat houdt de vacature in?
Als Ontwerp leider DVM (dynamisch verkeersmanagement) en VRI (Verkeersregel installaties) zorg je voor een uitvoerbaar ontwerp. Dit zorgt er voor dat de buitenkant van onze DVM en VRI oplossingen zodanig goed zijn ontworpen dat het logisch in elkaar zit en dat onze apparatuur onder elke omstandigheid goed werkt. Uiteraard doe jij dit niet alleen maar met een team van engineers en ontwerpers die jij aanstuurt. Tevens werk jij nauw samen met de uitvoering. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het combineren van de landelijke richtlijnen en het Plan van Eisen;
 • Het in kaart brengen van de kosten en risico’s. Op basis daarvan kijk jij hoe wij dit kunnen voorkomen en/of beheersen;
 • Overleggen en afstemmen met opdrachtgever en stakeholders over het ontwerp.

 

Wat bieden wij
Voor jou staat er een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden klaar, hieronder een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden:

 • een bruto salaris wat tussen de € 3.000 - €5.000 (afhankelijk van ervaring)
 • Als jij 40 uur per week werkt heb jij recht op 25 vakantie dagen en op 13 ATV dagen
 • Een functie voor minimaal 36 uur

Daarnaast krijg jij een job, waarbij je alle verantwoordelijkheid krijgt die je wilt, zonder dat je in het diepe wordt gegooid. Je krijgt de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent.

 

Wie zoeken wij
De Ontwerp leider die wij zoeken is technisch onderlegd, nauwkeurig, organisatorisch sterk en is een geboren leider. Daarnaast beschik je over:

 • minimaal vijf jaar ervaring als Ontwerp leider en met het geven van leiding
 • minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met Verkeersmaangement systemen en verkeersregelinstallaties
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedragd (VOG) aantonen of aanvragen

 

Dynniq: dynamisch, intelligent en innovatief    
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. Onze missie is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur. Dagelijks werken onze ervaren en kundige medewerkers nauw samen met onze klanten in Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze.

  

De divisie Mobility Nederland
De toekomst vraagt om intelligente infrastructuren en verkeerssystemen. De business unit Mobility realiseert, engineert en beheert deze. Onze diensten en oplossingen creëren een optimale ‘flow’ van verkeer en van individuele reizigers die bijdragen aan een duurzame en veilige samenleving. Onze Dynniq en Peek producten en diensten helpen op het gebied van:-

 • Verkeersoplossingen
 • Openbare verlichting
 • Control systems

Meer informatie over Dynniq is te vinden op onderstaande website: https://dynniq.com/nl/.

 

Interesse?
Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

Job alerts