Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Monteur openbare verlichting Hengelo
Ref
25465
Business unit
NL-Mobility | Urban Noord Oost
Location
Netherlands | Hengelo
Salary
2000 - 2.800
Closing date
31/12/2019
Description

 

Wil jij als Monteur openbare verlichting zelfstandig op pad, werken aan laagspanningsnetten / openbare verlichting en een functie met uitzicht op een vast dienstverband? Ga dan bij Dynniq Mobility Hengelo als Monteur openbare verlichting aan de slag!

 
Werkzaamheden
Als Monteur openbare verlichting bij Dynniq werk jij voor onze klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, voor hen onderhoud jij de openbare verlichting. Onder leiding van een supervisor voer jij op verschillende locaties montage en storingswerkzaamheden uit. Daarnaast maak jij schetsen van gemaakte aansluitingen en zorgt ervoor dat alle administratie rondom de werkzaamheden op orde zijn.
Bij de rol van Monteur Openbare verlichting horen de onderstaande verantwoordelijkheden:

 • Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie van de werkplek (w.o. plaatsen van afzettingen, blootleggen van kabels, uitzetten van maten, leggen en verbinden van kabels);
 • Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren van meer- en minderwerk;
 • Registeren van de uitgevoerde werkzaamheden middels een aannemersrapport / productie- en materiaallijsten en logboek;
 • Het veiligstellen en herstellen van kabelschades of installatieonderdelen;
 • Meer/minderwerk constateren en bespreken met de supervisor;
 • Het doen van verbetervoorstellen ten opzichte van het werk.


Wat bieden wij?
Voor jou staat er een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden klaar, hieronder een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden:

 • een bruto salaris wat tussen de € 2.000 - €2.800 (op basis van 40 uur) zit
 • Als jij 40 uur per week werkt heb jij recht op 25 vakantie dagen en op 13 ATV dagen.

Daarnaast krijg jij een job, waarbij je alle verantwoordelijkheid krijgt die je wilt, zonder dat je in het diepe wordt gegooid. Je krijgt de kans om je als professional verder te ontwikkelen, maar neemt zelf verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. Er is altijd ruimte voor talent.

 

Wie zoeken wij?
Je bent als storingsmonteur openbare verlichting bereid om in omgeving Hengelo te werken. Daarnaast herken jij jezelf in:

 • Een diploma richting elektrotechniek op minimaal niveau 2.
 • Een geldig rijbewijs B (een C1 rijbewijs wordt indien nodig door Dynniq verzorgd).
 • Een certificaat BEI VP LS-netten is een pré.
 • VCA basis of bereid deze te halen.
 • Meedraaien in de calamiteiten- en storingsdiensten.
 • Geen bezwaar tegen avond- of nachtwerk.
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedragd (VOG) aantonen of aanvragen.

Wie zijn wij?
Dynniq is gespecialiseerd in het efficiënt verlichten van wegen, gebouwen en kunstwerken, vliegvelden, recreatieve en stedelijke gebieden en maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en methodes. De verlichting van openbare ruimte is zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat in Nederland miljoenen lichtpunten staan. Deze lichtpunten zorgen voor een plezierige en vooral veilige werk- en leefomgeving. Het belangrijkste doel van onze verlichting is dat mensen, als voetganger, fietser of automobilist, zich bij duisternis veilig, met goed zicht maar ook zichtbaar voor anderen, in de openbare ruimte kunnen bewegen. Van de circa 3.200.000 lichtpunten in de openbare ruimte in Nederland, heeft Dynniq er circa 20% in onderhoud en beheer.

Het bedrijfsonderdeel Mobility is in Nederland het grootst. Hier draait het allemaal om openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Onze klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten kunnen ons vragen voor het beheren, onderhouden, vervangen of nieuw plaatsen van zowel lichtmasten en verkeerslichten


Wat betekent ontwikkeling voor jou?
Werken bij een innovatieve organisatie als Dynniq betekent dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Als monteur krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om kennis te maken met verkeersregelinstallaties, de VRI. Maar ook Smart Lighting gaat een grotere rol innemen. Steeds meer functies zullen gekoppeld worden aan de mast en de armaturen van verlichting, zoals camera bewaking, laadstation, wifi en gevaarsignalering. Als monteur zal je deze ontwikkeling van dichtbij mee gaan maken.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de solliciteer button. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / 06-36450350 arnold.huijben@dynniq.com

 

 

Job alerts