Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Calculator / Cost Engineer
Ref
25356
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Competitive
Closing date
24/12/2019
Description

Ben jij een Calculator /  Cost Engineer die met de juiste creativiteit en kennis een concurrerende en kostenefficiente aanbieding weet te maken voor diverse van onze projecten in de energie branche? Of wil jij je hierin ontwikkelen? Dan is Dynniq de plek om je ambities te realiseren!

Wat ga je doen? Als Calculator / Cost Engineer binnen de Business Unit Energy adviseer jij de klant, waarbij je het advies technisch en commercieel onderbouwd. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van maatwerk offertes voor diensten, producten en systemen, waarbij de balans tussen functionaliteit en prijs optimaal afgestemd is op de wensen/eisen van de klant. Daarnaast draag je offertegegevens over aan het realisatieteam. Je verdere uitdagingen in deze functie zijn:

  • Het tijdig inleveren van een kwalitatief goede offerte
  • Calculatiedossiers opstellen
  • Inwinnen van relevante informatie bij leveranciers en klanten
  • Vergaren en verspreiden van kennis over nieuwe diensten product- en systeemoplossingen binnen het kennisgebied, zowel binnen als buiten Dynniq

 

Wie zoeken wij?

Bij Dynniq hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties Betrouwbaar, Open en Proactief. Je bent dé specialist in jouw vakgebied óf je wilt de specialist worden en je hebt een proactieve en ondernemende instelling. Verder heb jij voor het succesvol invullen van deze functie:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Opleiding richting energie-, installatie- of elektrotechniek  
  • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie of interesse je hierin te ontwikkelen
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Klantgerichte instelling

 

Wat bieden wij? Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij oplossingen voor elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis en ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1. Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3. Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4. Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5. Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6. Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7. Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

 

Interesse? Krijg jij energie van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via marijn.depee@dynniq.com Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06- 406 381 59

 

Job alerts