Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Manager Tenderoffice
Ref
25354
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Competitive
Closing date
10/06/2020
Description

Ben jij onze vernieuwende tender specialist met oog voor mens en techniek? Dan is Dynniq de plek om je ambities te realiseren!

Wat ga je doen? Als Manager Tenderoffice heb je de uitdaging om complex technologische en multidisciplinair gedreven aanbestedingen tot een winnend einde te brengen. Daarom heb je een leidende rol in tenderteams en stuur je een integraal tenderteam aan. De omvang van dit team is afhankelijk van het soort tender.

Je weet op inspirerende en effectieve wijze collega's te betrekken bij het realiseren van een winnend proposal. Je beschikt daarnaast over sterke organisatorische vaardigheden én bent omgevingsbewust. Je neemt een strategische positie in binnen onze organisatie en bent een waardevolle gesprekpartner voor interne en externe stakeholders.

Bij een aanbesteding weet je hoe je verschillende techniekvelden combineert om de vraag van de opdrachtgever "verschil makend" te beantwoorden. Daarbij is het belangrijk dat je een gedegen afweging maakt tussen kwaliteit, prijs, complexiteit van het project en span of control. U stelt zich op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en speelt hier handig op in.

Uw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het tijdig inleveren van een kwalitatief goede offerte
 • Calculatiedossiers opstellen
 • Bijwonen van verificatie gesprekken bij de klant
 • Inwinnen van relevante informatie bij leveranciers en klanten
 • Vergaren en verspreiden van kennis over nieuwe diensten product- en systeemoplossingen binnen het kennisgebied, zowel binnen als buiten Dynniq

 

Wie zoeken wij? Bij Dynniq hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties Betrouwbaar, Open en Proactief. Je bent dé specialist in jouw vakgebied óf je wilt de specialist worden en je hebt een proactieve en ondernemende instelling. Verder heb jij voor het succesvol invullen van deze functie:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Minimaal 4 jaar projectmatige en leidinggevende ervaring;
 • Kennis van energietechniek is een pré;
 • Ervaring met aanbestedingen en contract- en risicomanagement;
 • Kennis van contracten als UAV GC en yellowbook;
 • Sterke commerciele vaardigheden en communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
 • Een flexibele instelling, humor en zelfkennis.

 

Wat bieden wij? Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij oplossingen voor elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis en ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1. Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3. Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4. Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5. Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6. Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7. Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

Interesse? Krijg jij energie van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via marijn.depee@dynniq.com Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06- 406 381 59 of onze directeur operatons Dion Vissers via 06- 216 312 31.

 

 

Job alerts