Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Tender en Projectmanager Hoogspanning
Ref
25353
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
Competitive
Closing date
24/12/2019
Description

Je wilt voorop lopen in complexe hoogspanningsprojecten in de infrastructurele markt en werken aan toonaangevende complexe projecten. Je wilt met je kennis en ervaring op het gebied van energietechniek infrastructurele projecten op het allerhoogste niveau brengen. Dan is Dynniq de plek om je ambities te realiseren!

Wat ga je doen? Als Tender en Projectmanager Hoogspanning heb je de uitdaging om complex technologische en multidisciplinair gedreven aanbestedingen tot een winnend einde te brengen. Daarom heb je een leidende rol in tenderteams en stuur je een integraal tenderteam aan. De omvang van dit team is afhankelijk van het soort tender.

Je weet op inspirerende en effectieve wijze collega's te betrekken bij het realiseren van een winnend proposal. Je beschikt daarnaast over sterke organisatorische vaardigheden en bent omgevingsbewust. Je neemt een strategische positie in binnen onze organisatie en bent een waardevolle gesprekpartner voor interne en externe stakeholders.  

Als de tender is gewonnen fungeer jij als projectmanager. Omvangrijk en complex, van het verwerven tot en met de realisatie. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het totale proces. Het betekent dat al je talenten volop worden aangesproken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp (engineering, design, construction), berekeningen en begrotingen, de aansturing van je projectteams en alle processen rond het project. Daarbij willen wij benadrukken dat je het financiele geweten van het project bent. Je bent veelzijdig, overziet de markt en brengt als inspirator graag het totale speelveld in beweging: opdrachtgevers, collega's van alle disciplines, nevenaannemers en onderaannemers. Je wilt graag een herkenbare bijdrage leveren aan het succes van de onderneming!

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het tijdig afronden van een kwalitatief goede tender
 • Borgen van Calculatiedossiers
 • Bijwonen van verificatie gesprekken bij de klant
 • Inwinnen van relevante informatie bij leveranciers en klanten
 • Vergaren en verspreiden van kennis over nieuwe diensten product- en systeemoplossingen binnen het kennisgebied, zowel binnen als buiten Dynniq
 • Algeheel projectmanagement

Wie zoeken wij? Bij Dynniq hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties Betrouwbaar, Open en Proactief. Je bent dé specialist in jouw vakgebied óf je wilt de specialist worden en je hebt een proactieve en ondernemende instelling. Verder heb jij voor het succesvol invullen van deze functie:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Minimaal 4 jaar projectmatige en leidinggevende ervaring;
 • Kennis van energietechniek is een pré;
 • Ervaring met aanbestedingen en contract- en risicomanagement;
 • Kennis van contracten als UAV GC en yellowbook;
 • Sterke commerciele vaardigheden en communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
 • Een flexibele instelling, humor en zelfkennis.

 

Wat bieden wij? Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij oplossingen voor elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis en ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1. Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3. Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4. Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5. Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6. Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7. Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

Interesse? Krijg jij energie van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via marijn.depee@dynniq.com Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06- 406 381 59 of onze directeur operatons Dion Vissers via 06- 216 312 31.