Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
QHSE Advisor
Ref
25238
Business unit
NL-Energy | QHSE
Location
Netherlands | Nieuwegein
Salary
Marktconform
Closing date
30/11/2019
Description

QHSE Adviseur

( met ruime ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement )

Het succesvol opzetten van kwaliteitsmanagementsystemen binnen de projecten en het daarnaast begeleiden van de projectteams bij het invulling geven van beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, zijn voor jou belangrijke drijfveren. Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat ga je doen? Als QHSE Adviseur kom je werken op onze kantoorlocaties in Barendrecht en/of Nieuwegein maar het kan ook zijn dat je werkzaamheden verricht op onze projectlocaties. Jouw voornaamste taak is het opzetten, beheren en onderhouden van projectkwaliteitsplannen en het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van interne en externe audits in het kader van onze kwaliteits- en veiligheidsmanagementsystemen Daarnaast begeleid je medewerkers bij werkzaamheden op het gebied van QHSE. Je stelt planningen op (werkplekonderzoek, management-OOG, toolbox meeting), draagt onderwerpen aan ten behoeve van toolbox meetings en rapporteert je bevindingen in diverse overleggen. Verder ben je de vraagbaak voor managers, medewerkers en voor derden (opdrachtgevers, energiebedrijven, gemeentelijke instanties e.d.) over QHSE zaken. Je vergroot het bewustzijn op het gebied van QHSE binnen de organisatie. Naast projectkwaliteitsplannen stel je ook Veiligheids- en Gezondheidsplannen samen. Het spreekt voor zich dat je ook alle bijkomende administratieve zaken verricht.

Wie zoeken wij? Voor deze rol zijn wij op zoek naar iemand die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar loopbaan en die voldoet aan het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit in een projectenorganisatie;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Hogere Veiligheidskunde of Middelbaar Veiligheidskunde met ruime ervaring;
  • kennis van de relevante (inter-)nationale standaarden zoals ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001, VCA, CO2 Prestatieladder, CKB en de Veiligheidsladder;
  • Je kunt snel schakelen, bent proactief, overtuigend en werkt nauwkeurig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Verder ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

Wat bieden wij? Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1. Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3. Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4. Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5. Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6. Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7. Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via marijn.depee@dynniq.com 

Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06- 406 381 59

 

 

Job alerts