Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Calculator
Ref
25006
Business unit
NL-Mobility | Staff
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
31/10/2019
Description

Ben jij de teamspeler die met de juiste creativiteit en kennis een concurrerende en kosten efficiënte aanbieding weet te maken voor diverse projecten binnen de domeinen Openbare Verlichting en Verkeersmanagementsystemen? Of wil jij je hierin ontwikkelen? Dan is Dynniq de plek om je ambities te realiseren!

 

Wat je gaat doen

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen. Je bepaalt (samen met collega’s) de werkwijze, doorziet het werk en wint relevante informatie in bij opdrachtgevers en toeleveranciers om te komen tot de juiste calculatie en de uiteindelijke aanbieding naar aanleiding van de vraag van de klant. Dit zowel zelfstandig als in teamverband voor complexe, technologische en multidisciplinaire aanbestedingen. Bij opdracht draag je mede zorg voor een adequate werkoverdracht.

 

Wie wij zoeken

In het kort: accuraat én een uitstekende organisator. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde MBO (HBO is een pré) opleiding bij voorkeur richting elektrotechniek of installatietechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie op het gebied van besturings- en installatiesystemen in de infrastructuur (in de domeinen Openbare Verlichting, Verkeersmanagementsystemen en Technische installaties);
  • Ervaring met RAW methodiek, UAV-GC en System Engineering is een pré.

 

Wat wij bieden

Een enthousiast en gedreven team dat gaat voor de gezonde winst, ruimte voor je eigen ontwikkeling en kansen op doorgroei binnen de organisatie.

 

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen

Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.

 

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

Job alerts