Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Project Engineer
Ref
24734
Business unit
NL-WPS | Operations
Location
Netherlands | Eindhoven
Salary
Marktconform
Closing date
31/07/2019
Description

WPS Parking Systems ontwikkelt en levert innovatieve parkeeroplossingen, zowel in hardware als software. Ter uitbreiding van onze afdeling Operations, gevestigd in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die de gewenste customer journey en het Plan van Eisen kan omzetten in een werkende WPS parkeeroplossing. De Project Engineer bereikt dit door het configureren van de WPS software en hardware.

Wat ga je doen?

  • Projectmatig de gewenste customer journey (klantreis) of het programma van eisen van de klant omzetten in een werkende parkeeroplossing.
  • Softwarematig configureren van WPS software en hardware producten
  • Je voert projectmatig updates en upgrades uit;
  • Je draagt zorg voor de beschikbaarheid van juiste informatie en projectdocumentatie en voorziet deze documentatie van een update als dat nodig is;
  • Je ondersteunt en controleert de installatiemonteurs bij installaties;
  • Je instrueert en informeert klanten en projectmedewerkers met betrekking tot het juiste gebruik, onderhoud en/of reparatie van de WPS parkeersystemen;
  • Je zorgt voor het testen van nieuwe producten en/of software;
  • Je verleent support aan de relaties van WPS Nederland en collega’s bij software gerelateerde vragen en incidenten, zo nodig ook buiten kantoortijden.


Wie zoeken wij?
Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar een medewerker met een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur Informatica of Elektrotechniek en een aantal jaren relevante werkervaring in een commerciële, technische werkomgeving. Kennis van software en netwerken is belangrijk binnen projecten. Je hebt een procesmatige aanpak die leidt tot resultaat en je bent analytisch sterk. Communicatie met klanten en collega’s is voor jou geen enkel probleem. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en VCA-VOL diploma of bent bereid dit te halen. Voldoe je aan dit wensenlijstje en heb je daarnaast ook nog een flexibele instelling, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?
Werken bij WPS betekent dat je continu wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Je bent een teamplayer en loopt voorop in je eigen vakgebied. Bij deze verantwoordelijke functie hoort uiteraard een goed salaris en een representatieve auto van de zaak met de mogelijkheid voor privégebruik. Tevens heeft WPS uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en WPS ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

Wie zijn wij?
Wij zijn WPS. Een dynamisch, hightech bedrijf dat technologie-gedreven parkeerinstallaties en parkeermanagement services ontwikkelt. Onze parkeeroplossingen vinden wereldwijd hun toepassing op luchthavens, bij ziekenhuizen, lokale overheden, hotels, recreatievoorzieningen, in winkelcentra en bij professionele parkeerexploitanten waar onze systemen dagelijks meer dan 7.500.000 parkeerkaarten uitgeven. Wil je meer weten over WPS, kijk dan op http://wpsparking.com.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via website of stuur je gegevens incl. motivatie naar Ingrid Peters, HR-Business Partner, ipeters@wps-nl.com. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Hans Kruithof, manager Operations. Hans is bereikbaar op telefoonnummer 06-40364527.

Job alerts