Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Installatiemonteur
Ref
24733
Business unit
NL-WPS | Operations
Location
Netherlands | Eindhoven
Salary
Marktconform
Closing date
31/07/2019
Description

WPS Parking Systems ontwikkelt innovatieve parkeeroplossingen, zowel in hardware als software. Ter uitbreiding van onze afdeling Operations, gevestigd in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die zorgt voor het installeren en bedrijfsklaar maken van de door WPS geleverde parkeersystemen.

Wat ga je doen?

  • Je plaatst, installeert en levert bedrijfsklaar de WPS parkeersystemen op volgens de verleende
  • opdracht en instructies;
  • Je ziet toe op de aanwezigheid en de werkzaamheden van onderaannemers en je rapporteert
  • afwijkingen direct aan de projectleiding;
  • Op een project ter plaatse ben je het aanspreekpunt namens WPS voor zowel de klant als
  • projectleiding;
  • Je zorgt voor de rapportage met betrekking tot de verrichte werkzaamheden, verbruikte
  • materialen en door derden verrichte diensten.


Wie zoeken wij?
Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar een medewerker met een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur Mechatronica of Elektrotechniek en een aantal jaren relevante werkervaring in een commerciële, technische werkomgeving. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en VCA-VOL diploma of bent bereid dit te halen. Voldoe je aan dit wensenlijstje en heb je daarnaast ook nog een flexibele instelling, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?
Werken bij WPS betekent dat je continu wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Je bent een teamplayer en loopt voorop in je eigen vakgebied. Bij deze verantwoordelijke functie hoort uiteraard een goed salaris en een representatieve auto van de zaak met de mogelijkheid voor privégebruik. Tevens heeft WPS uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en WPS ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

Wie zijn wij?
Wij zijn WPS. Een dynamisch, hightech bedrijf dat technologie-gedreven parkeerinstallaties en parkeermanagement services ontwikkelt. Onze parkeeroplossingen vinden wereldwijd hun toepassing op luchthavens, bij ziekenhuizen, lokale overheden, hotels, recreatievoorzieningen, in winkelcentra en bij professionele parkeerexploitanten waar onze systemen dagelijks meer dan 7.500.000 parkeerkaarten uitgeven. Wil je meer weten over WPS, kijk dan op http://wpsparking.com.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie? Solliciteer dan via website of stuur je gegevens incl. motivatie naar Ingrid Peters, HR-Business Partner, ipeters@wps-nl.com. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Hans Kruithof, manager Operations. Hans is bereikbaar op telefoonnummer 06-40364527.

Job alerts