Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Field Engineer
Ref
24714
Business unit
NL-Mobility | Operations
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
31/07/2019
Description

Dynniq ontwerpt, installeert en onderhoudt verkeerssystemen, t.b.v. verkeerslichten, matrix borden boven de snelweg en route-informatiesystemen. Dit zijn technisch complexe systemen, die voor een veilige verkeersituatie en optimale doorstroming moeten zorgen. Voor de afdeling Assetmanagement van het bedrijfsonderdeel Mobility Nederland zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke en klantvriendelijke Field Engineer.

Wat je gaat doen

Als Field Engineer houd je je bezig met het beheer, onderhoud en installatie van verkeersmanagement-systemen binnen de afdeling Mobility Asset Management. Je bent verantwoordelijkheid voor het oplossen van storingen in de breedste zin van het woord. Ook het installeren van de systemen is onderdeel van je werk.

Het oplossen van storingen is On Site ( snelweg en verkeerskruisingen), echter heel belangrijk is ook het in toenemende mate oplossen en signaleren van (complexe) storingen op afstand. Naast je kennis van elektrotechniek is het daarom heel belangrijk dat je kennis en interesse op ICT ( en netwerk) gebied hebt. Ook op verkeersgebied zijn namelijk de technologische ontwikkelingen in volle gang en is de smart traffic technology aan de orde van de dag. Je bent tevens verantwoordelijk voor een tijdige en duidelijke rapportage van al je uitgevoerde werk.

Je werkt in nauwe samenwerking met je collega Field Engineers, Support Engineers, Servicedesk en Contractmanagement. Dit team is namelijk gezamenlijk verantwoordelijk voor de juiste uitvoer en afhandeling binnen de strenge 24/7 contracten die afgesloten zijn met overheid zoals Rijkswaterstaat, Gemeenten en Provinciën. Ieder in zijn eigen rol en discipline, maar wel samen!

Wie wij zoeken

Je bent alert, analytisch, zelfstandig en nauwkeurig. Naast een dienstverlenende, klant- en resultaatgerichte instelling vinden we het heel belangrijk dat je open en eerlijk communiceert en actief onderdeel wilt zijn van een samenwerkend team. Als Field Engineer werk je regelmatig in de avond/nacht en in het weekend en zal je hier wel rekening mee moeten houden. En dat doen wij natuurlijk ook. Wij hechten waarde aan je werk-privé balans in deze in 24/7 wereld.

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde HBO-opleiding (elektronica of informatica) of;
  • een MBO afgeronde opleiding met een aantal jaar werkervaring in het elektrotechnische i.c.m. ICT vakgebied;
  • kennis en ervaring met verkeersmanagement systemen. Dit is geen must maar is welkom;
  • een Rijbewijs B.


Wat wij bieden

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan hoort uiteraard een prima salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Uiteraard maakt de onregelmatigheidstoeslag een onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaarden en heb je recht op 25 verlofdagen en 13 ATV dagen.

Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via de button of mail jouw CV en motivatie via remco.vanmeerveld@dynniq.com

Heb je vragen over de functie, neem dan contact met mij op via 06-409 749 23.

Job alerts