Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Senior QHSE Adviseur
Ref
24693
Business unit
NL-Energy | QHSE
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Marktconform
Closing date
28/06/2019
Description

Het elke dag weer willen bijdragen aan gezondheid & welzijn van je omgeving is voor jou vanzelfsprekend, dit geeft jou energie! Het succesvol geven van intern advies op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu tijdens de dagelijkse activiteiten en projecten zijn voor jou belangrijke drijfveren. Herken jij jezelf hierin? Dan komen wij graag in contact met jou!

 

Wat ga je doen?

Als Senior QHSE Adviseur kom je werken op onze locatie in Barendrecht en/of Nieuwegein en ondersteun je de manager QHSE. Je bent dagelijks met je collegas aan het onderzoeken op welke manier de veiligheid van het werk het beste gewaarborgd is, met als doel het verhogen van het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie. Je stelt planningen op (werkplekonderzoek, management-OOG, toolbox meeting), draagt onderwerpen aan ten behoeve van toolbox meetings en rapporteert je bevindingen in diverse overleggen. Je geeft mede vorm aan het aanwijzingenbeleid (NEN 3140, NEN 3840, BEI, BIG en VIAG). Verder stel je projectkwaliteitsplannen en Veiligheids- en Gezondheidsplannen samen. Daarnaast houd je je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en begeleiden van interne en externe audits in het kader van kwaliteits-, bedrijfs- en veiligheidsmanagementsystemen.

 

Wie zoeken wij?

Voor de rol van Senior QHSE Adviseur zijn wij op zoek naar iemand die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar loopbaan en die voldoet aan het volgende profiel:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Hogere Veiligheidskunde;
  • Je bent bekend met certificeringsschema’s (ISO 9001, ISO 14001, CO2 prestatieladder en de Veiligheidsladder).
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als KAM / QHSE adviseur in een projectenorganisatie;
  • Je kunt snel schakelen, bent proactief, overtuigend en werkt nauwkeurig;
  • Verder ben je goed in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

 

Wat bieden wij?

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1.  Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2. Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3.  Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4.  Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5.  Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6.  Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7.  Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8.  Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

 

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via Kristel van der Horst: kristel.vanderhorst@dynniq.com. Heb je vragen over de functie, dan kun je mij bereiken op 06-36568791.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Job alerts