Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Tactisch inkoper
Ref
24582
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
Marktconform
Closing date
15/09/2019
Description

De uitdaging waar je als tactisch inkoper voor staat is niet alleen dat je streeft om tegen minimale kosten en beheersbare risico’s de maximale toegevoegde waarde te bieden voor de organisatie, maar ook ben je verantwoordelijk voor het inkoop- en contractmanagement op zowel tactisch als strategisch gebied. Je wilt je ontwikkelen als professional en als persoon.

 

Wat je gaat doen

Als tactisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het realiseren van optimale inkoopcondities. Je houdt je bezig met het in kaart brengen van de projectgerelateerde inkoopbehoeften c.q. doelstellingen, de selectie en het contracteren van partijen. Als inkoper heb je een kartrekkende rol binnen de verschillende projecten en tenderteams. Er wordt tevens een belangrijke bijdrage verwacht bij de professionalisering van het inkoopbeleid evenals de verdere inrichting van de inkooporganisatie. Er is volop ruimte om te pionieren en de afdeling inkoop in de verschillende unit’s en regio’s verder te professionaliseren.

 

Wie wij zoeken

Je bent gedreven, stressbestendig, pro-actief en neemt graag initiatief. Je beschikt over scherpe onderhandelingsvaardigheden met uitstekende contactuele vaardigheden. Je kan snel schakelen en werkt zeer accuraat. Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige/technische richting
  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als tactisch inkoper in een projectgestuurde organisatie
  • Nevi 1 of 2
  • Aantoonbare affiniteit met de techniek;


Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.