Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
IT Service Manager
Ref
23997
Business unit
NL Group | IT
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
3500 - 4500
Closing date
31/01/2019
Description

Dynniq is op zoek naar een Service manager om het IT team in Amersfoort te versterken. Ben jij in staat de IT dienstverlening optimaal af te stemmen op de (toekomstige) wensen en behoeften van de organisatie? Wij zoeken een uitstekende vertaler tussen business en IT, een prettige communicator die zich soepel op alle lagen van de organisatie beweegt. Oplossingsgericht bij incidenten, initiatief nemend bij benodigde veranderingen. Altijd met oog voor kwaliteit en continuïteit. Help jij mee om onze nationale en internationale dienstverlening naar een hoger niveau brengen?

Wat je gaat doen
De IT Service Manager is het eerste aanspreekpunt betreffende de kwaliteit van de dienstverlening voor de organisatie en verantwoordelijk voor het borgen en verbeteren hiervan. De service manager is degene die aanstuurt op de te behalen SLA’s volgens ITIL processen. Waar nodig is de servicemanager aanspreekpunt voor escalaties en ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van mogelijke structurele problemen en het verhelpen hiervan.

Je komt te werken op de IT-afdeling in Amersfoort die verantwoordelijk is voor de algehele IT-dienstverlening van Dynniq in Nederland als ook in delen van Europa. Dit zal je doen met een collegiaal team van 15 IT-professionals met een goede mix van kennis, ervaring en achtergrond. Hierin zitten zowel IT als ook functioneel beheer medewerkers.

Als IT Servicemanager heb je veelvuldig contact met collega’s van Dynniq. Hierbij zal je regelmatig afstemming hebben met diverse personen en afdelingen van het bedrijf in binnen- en buitenland.

Verder behoren tot jouw taken o.a.:

  • In kaart brengen de huidige en gewenste dienstverlening en het service niveau en de dienstverleningsportfolio hierop afstemmen cq uitbreiden;
  • Bestaande en toekomstige SLA’s monitoren en bewaken en hierover rapporteren;
  • Het aandragen en uitvoeren van verbeterplannen van het service niveau van de IT afdeling;
  • Aansturen en verbeteren van de IT & Functioneel beheer Servicedesk;
  • Verantwoordelijk voor het afstemmen van de dienstverlening met onze IT leveranciers.

Wie wij zoeken
Als IT Service manager ben je een team speler met een positieve, energieke instelling. Je hebt verder een sterke focus op de eisen en verwachtingen van onze gebruikers met een sterke ambitie om verbeteringen door te voeren.

Jouw profiel

  • Relevante HBO opleiding;
  • Aantoonbare ervaring op het vlak van IT en service level management;
  • Ervaring in IT dienst verlening;
  • Kennis van en ervaring met ITIL, BiSL en/of vergelijkbare standaarden;
  • Je bezit uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in zowel het Engels en Nederlands, in woord en schrift.

Wat wij bieden
Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met een breed scala aan opleidingen en trainingen.

Wie wij zijn
De IT-afdeling op het hoofdkantoor in Amersfoort is verantwoordelijk voor de algehele IT-dienstverlening van Dynniq. De IT-afdeling heeft met 15 collega’s een goede mix van kennis, ervaring en achtergrond. Zowel de IT-dienstverlening als de IT-organisatie is nog volop in ontwikkeling en biedt daarom nog volop ontwikkelmogelijkheden voor de juiste talenten.

Interesse?
Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Remco van Meerveld: 06 409 749 23 / remco.vanmeerveld@dynniq.com

Job alerts