Vacancy details

Vacancy title
Servicecoördinator
Ref
23480
Business unit
NL-Mobility | Control Systems
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
31/10/2019
Description

Dynniq ontwerpt, installeert en onderhoudt verkeerssystemen, zoals verkeerslichten, matrix borden boven de snelweg en route-informatiesystemen. Dit zijn technisch complexe systemen, die er voor een veilige verkeersituatie en optimale doorstroming moeten zorgen. Voor de afdeling Assetmanagement van het bedrijfsonderdeel Mobility zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke en klantvriendelijke Servicecoördinator.

Wat ga je doen?

Als Servicecoördinator neem je storingsmeldingen in behandeling en ben je verantwoordelijk voor de prioritering en afhandeling hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de field engineers voor het plegen van onderhoud en consignatiediensten. Je staat telefonisch klanten te woord en handelt (storings-) aanvragen snel en adequaat af. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de administratieve afhandeling als nacalculaties en facturatie.

In deze rol rapporteer je aan de manager Servicedesk en onderhoud je veel externe contacten met zowel klanten, (onder)aannemers en leveranciers. Daarnaast onderhoud je intern contact met de diverse afdelingen van Dynniq. Kortom: een afwisselende, uitdagende job, waarin je goed moet kunnen plannen, prioriteiten stellen en goede communicatieve vaardigheden van cruciaal belang zijn.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau of opgedaan door werkervaring.
  • Je bent praktisch ingesteld en in staat overzicht te bewaren in een hectische omgeving.
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, klantvriendelijk en laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Je vindt het geweldig om spin in het web te zijn en snel oplossingen te bedenken. 
  • Je kan helder en duidelijk met zowel interne als externe klanten communiceren.


Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

 

 

Job alerts