Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Uitvoerder E
Ref
22698
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Nieuwegein
Salary
Competitive
Closing date
01/12/2019
Description

Uitvoerder E

Wat ga jij doen?

Als uitvoerder stuur jij (complexe) projecten van A tot Z aan en heb je contact met meerdere partijen, zowel intern als extern. Samen met een team van specialisten bereid je de projecten voor en stel je de planning op. Jij zorgt ervoor dat alles in de uitvoering volgens planning verloopt. Je bewaakt de voortgang, ziet toe op naleven van de veiligheidsaspecten en zorgt ervoor dat de project administratie geheel op orde is. Bovendien verzamel en beheer jij informatie en gegevens hetgeen jij d.m.v. voortgangsrapportages kunt laten zien. Bij dreigende knelpunten kom jij direct in actie. Een echte uitdaging. Jij bent niet alleen het aanspreekpunt voor de projecten, maar (mogelijk op termijn) ben jij ook in het kader van de Bei gecertificeerd en werkverantwoordelijk. Jij verricht werk om trots op te zijn!

 

Wie zoeken wij?

Een ervaren uitvoerder met verantwoordelijkheidsgevoel en een specialisatie in de Elektrotechniek. Jij kunt complexe installaties snel doorgronden en je bent bekend met de actuele veiligheidsvoorschriften. Je vindt het leuk om zaken te regelen en jij kunt prima organiseren en aansturen. Jij bent accuraat, stressbestendig en niet bang om met jouw team voor het gewenste resultaat te gaan (ook buiten kantoortijden).

 

Wat breng jij voor ons mee?

  • Diploma in de Elektrotechniek op MBO 4 niveau (MTS-E, TMI, TSI)
  • Relevante werkervaring in de infra
  • Jij bent communicatief sterk en een teamplayer
  • Jij hebt ervaring met leidinggeven
  • Rijbewijs B
  • Woonachtig in genoemde regio

 

Wat biedt Dynniq?

Uiteraard een goed salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ondersteuning op gebied van het volgen van opleidingen en trainingen.

 

Wie is Dynniq?

Wij realiseren in opdracht van energiebedrijven en grootverbruikers elektrotechnische installaties met betrekking tot energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebeid dragen van een grote verantwoordelijkheid. Hierbij staat onze kwaliteit en dienstverlening centraal. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1.  Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2.  Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3.  Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4.  Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5.  Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6.  Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7.  Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

 

Interesse? 

Klik op de “solliciteer” button en stuur ons je CV en motivatie. Onze recruiter zal dan contact met je gaan opnemen. Als jij nog vragen hebt kan jij contact opnemen met Marijn de Pee, Recruiter, via 06-40638159. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure en verplicht. Er zijn ontbindende voorwaarden verbonden aan de overeenkomst indien er geen VOG wordt aangevraagd of afgegeven de Dienst Justitie. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Job alerts