Vacancy details

Location | Archive

This vacancy is now closed

Vacancy title
Monteur Openbare Verlichting regio Amsterdam
Ref
22556
Business unit
BU | Archive
Location
Location | Archive
Salary
Marktconform
Closing date
31/12/2019
Description

Ben je op zoek naar een hele afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is? Wil je zelfstandig of met collega’s montagewerkzaamheden verrichten? Dan hebben ben je als Monteur Openbare Verlichting bij Dynniq aan het juiste adres. Wordt dit jouw volgende stap?

Wat je gaat doen
Je bent monteur openbare verlichting en wil graag je vakkennis en ervaring verder uitbreiden. Bij Dynniq krijg je daar alle ruimte voor. Onder leiding van een van onze uitvoerders ga je aan de slag met montage- en storingswerk aan openbare verlichtings-systemen. Naast dat je ten behoeve van de meetrapporten gegevens verzameld ben je ook verantwoordelijk voor de bijbehorende administratie. Een veelzijdige en zelfstandige job, want je maakt ook schetsen van de gemaakte aansluitingen en zorgt dat de benodigde materialen op de werkplek aanwezig zijn. Uiteraard werk je volgens de kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.
Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt graag op verschillende locaties, waar je ook contact hebt met klanten van Dynniq.

Verder behoort tot je werkzaamheden:

 • Verzorgen van de technische voorbereiding van het werk en de organisatie van de werkplek (w.o. plaatsen van afzettingen, blootleggen van kabels, uitzetten van maten, leggen en verbinden van kabels)
 • Melden van afwijkingen tijdens de uitvoering van een project, signaleren van meer- en minderwerk
 • Verrichten van wacht- en storingsdiensten
 • Registeren van de uitgevoerde werkzaamheden middels een aannemersrapport / productie- en materiaallijsten en logboek
 • Het veiligstellen en herstellen van kabelschades of installatieonderdelen
 • Meer/minderwerk constateren en bespreken met de uitvoerder of projectleider
 • Het doen van verbetervoorstellen ten opzichte van het werk.

De projecten waar je aan meewerkt als monteur zijn veelzijdig. Het ene moment werk je aan een snelweg of nieuwbouwwijk en het andere moment ben je bezig bij gemeentes en Rijkswaterstaat.

Wie wij zoeken
Je beschikt over:

 • een diploma VMBO elektrotechniek op niveau 2;
 • Daarnaast ben je Stipel gecertificeerd (minimaal BEI-VPa);
 • Tevens heb je ervaring met het werken met GPLK-kabel;
 • Ervaring in de infra is een pré;
 • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aantonen of aanvragen.

Wat wij bieden
Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

Wie wij zijn
Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, hightech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1800 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven.
Dynniq verzorgt in heel Nederland het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van verkeerinstallaties, openbare verlichting en besturingssystemen en technische infrastructuur. Vanuit onze vestigingslocaties werken wij dagelijks aan de verbetering van energievoorzieningen, het verlichten van steden en snelwegen en de bevordering van de doorstroming van het verkeer.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de solliciteer button. Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Remco van Meerveld: 06 409 749 23 / remco.vanmeerveld@dynniq.com