Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Lead Engineer Technische Automatisering
Ref
21981
Business unit
NL-Mobility | Control Systems
Location
Netherlands | Wormerveer
Salary
Marktconform
Closing date
28/02/2019
Description

Bij Dynniq zit mobiliteit in onze genen. Word jij ook enthousiast van slimme mobiliteitsoplossingen en het ontwikkelen van bedrijfskritische besturingssoftware? Wil jij als lead engineer ons team versterken in het ontwikkelen van besturingen die een vitaal onderdeel zijn van onze moderne infrastructuur? Neem dan contact met ons op!

Wat jij gaat doen

Je komt te werken bij het Dynniq-onderdeel ICS en gaat meewerken aan de ontwikkeling van moderne besturingsoplossingen voor belangrijke punten in onze infrastructuur. Zo vernieuwen we op dit moment de besturingen van acht tunnels in Noord- en Zuid-Holland en rusten we deze uit met onze oplossingen voor snelheidsignalering (SOS) en slimme videosystemen. Dit jaar hebben we tevens de eerste gestapelde tunnel in Europa voltooid (A2 Maastricht), een omvangrijk project met meer dan 150.000 real-time datapunten.

Voor de invulling van onze vacature Lead Engineer Technische Automatisering zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte teamspeler:

  • Je neemt collega’s enthousiast mee in het ontwikkelproces en zorgt voor een goede afstemming tussen jouw softwareteam, het hardwareteam, projectleiding, V&V-/testengineers en andere stakeholders.
  • Je werkt systematisch, structureert het werk, stelt een effectieve aanpak voor, stelt het taakstellend budget op en houdt zicht op de voortgang.
  • Je gaat voor kwaliteit en je begeleidt collega-engineers in het effectief inrichten van jullie ontwikkelproces (op basis van Systems Engineering en J-STD-016).
  • Je initieert effectieve werkoverleggen om afstemming tussen ontwerpfases en deelontwerpen te garanderen.
  • Je borgt de integraliteit van het ontwerp en zorgt dat hierover continu afstemming plaatsvindt.
  • Je overziet consequenties van (ontwerp)keuzes, bewaakt de voortgang en anticipeert op risico’s door deze vroegtijdig bespreekbaar te maken en oplossingen voor te stellen.
  • Je komt met verfrissende ideeën en helpt mee ons ontwerp- en testproces efficiënter in te richten.
  • Je bent het technisch aanspreekpunt binnen jouw projectgroep en kunt schakelen tussen klant-, project- en bedrijfsbelangen.
  • Je bent doelgericht en zorgt voor een pragmatische aanpak.

Wat wij bieden

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

Wie wij zijn

Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, hightech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1800 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. Dynniq verzorgt in heel Nederland het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van verkeerinstallaties, openbare verlichting en besturingssystemen en technische infrastructuur. Vanuit onze vestigingslocaties werken wij dagelijks aan de verbetering van energievoorzieningen, het verlichten van steden en snelwegen en de bevordering van de doorstroming van het verkeer.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de "solliciteer" button om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Remco van Meerveld: 06-40974923 / remco.vanmeerveld@dynniq.com.

Job alerts