Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Corporate Recruiter
Ref
21722
Business unit
NL-Mobility | Human Resources
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
01/08/2019
Description

Kun jij een bepalende rol spelen bij de werving van nieuwe talenten? Heb jij een onderscheidende visie én trackrecord voor wat betreft wervingsaanpak? Weet jij met de nieuwste technieken, schaarse profielen uit de markt te benaderen en te interesseren voor onze organisatie? Ben je bereid om het beste uit jezelf en anderen te halen? Zo ja, dan ben je als Recruiter bij Dynniq aan het juiste adres en wordt dit mogelijk jouw volgende carrièrestap!

Wat je gaat doen?

Als Corporate Recruiter bij Dynniq ben je verantwoordelijk voor alle vacatures, veelal technische rollen, van een of meerdere toegewezen Business Units. Met jouw aanpak om altijd net dat beetje extra te doen weet jij de beste talenten te vinden en te overtuigen. Met ‘de beste’ bedoelen we niet alleen talenten met een technische bagage, maar ook (en vooral) talenten met het juiste Dynniq DNA – P(roactive), R(eliable), O(pen).

Als geen ander weet jij dat het realiseren van de juiste instroom van talenten om maatwerk, de nodige creativiteit en organiserend vermogen vraagt. Jij gaat niet alleen voor het realiseren van de juiste instroom van talenten, maar jij gaat ook voor quality of hire.

Het spreekt voor zich dat jij ervoor zorgt dat het wervingsproces soepel en vlot verloopt en dat de juiste kandidaten met jou en de hiringmanager om tafel gaan zitten. Zo ben je continue op zoek naar de meest effectieve en efficiënte manier van samenwerken met als doel samen de beste resultaten te behalen.

Een uitdagende functie die naast ondernemerschap ook de nodige sociale souplesse vraagt.

In het kort

 • Je bent een recruitment business partner; Je denkt mee hoe recruitment verder ingericht kan worden, maar bent zelf ook hands-on bezig met het invullen van vacatures;
 • Je regisseert het on- en offline werving- en selectietraject;
 • Je positioneert Dynniq als werkgeversmerk op de arbeidsmarkt;
 • Je stuurt op Quality of Hire.

Wie wij zoeken?

Bij Dynniq hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties Betrouwbaar, Open en Proactief. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling. Verder heb jij voor het succesvol invullen van deze functie:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren ervaring als recruiter, bij voorkeur zowel corporate als aan bureauzijde;
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met sourcing;
 • ‘Can-do’ mentaliteit; toont initiatief en bent doortastend;
 • Professioneel sparringpartner op alle niveaus;
 • Uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtvelden binnen de organisatie;
 • Overtuigingskracht, flexibel en goed in kunnen spelen op de verschillende belangen.

Wat wij bieden?

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met een divers aanbod aan opleidingen en trainingen

Interesse?

Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Remco van Meerveld: 06 409 749 23 / remco.vanmeerveld@dynniq.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij wensen deze vacature met een vaste medewerker in te vullen, geen interim.

Job alerts