Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Software Engineer PLC/SCADA
Ref
21701
Business unit
NL-Mobility | Control Systems
Location
Netherlands | Wormerveer
Salary
Marktconform
Closing date
28/06/2019
Description

Ben jij thuis in het ontwerpen van besturings- en informatiesystemen en bekend in, of geboeid door de wereld van de infrastructuur? Dan komen we graag in gesprek met jou!

Wat je gaat doen
Als Software Engineer houd je je bezig met het ontwerpen, implementeren en in bedrijfstellen van automatiseringsoplossingen voor verkeerscentrales, bruggen, tunnels, sluizen en gemalen. Je werkt in projectteams, vaak aan meerdere projecten tegelijk en je bent betrokken bij alle fasen. Dit biedt jou de mogelijkheid om zelfstandig te werken, te adviseren en in samenwerking met de klant oplossingsrichtingen te bepalen.
Het resultaat: je levert een herkenbare bijdrage aan het succes van het project!

Wie wij zoeken
Als Software Engineer ga jij voor kwaliteit in je werk. Je bent goed in het plannen en organiseren, communicatief sterk en proactief.
Verder heb jij:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding (elektrotechniek, besturingstechniek, HIO, AOT)
  • Enkele jaren ervaring met het realiseren van projecten op het gebied van technische automatisering in de infra- en/of industriesector
  • Ervaring met het realiseren van software voor PLC/SCADA (Siemens Step 7) en/of DCS-systemen en databases
  • Ervaring in het ontwerpen, kennis van de basis SE begrippen en enigszins vertrouwd methodieken zoals JSTD-016
  • Kennis van het programmeren van Safety-PLC’s
  • Een recente VOG of geen beperking bij het aanvragen hiervan

Wat wij bieden
Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de "solliciteer" button om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Remco van Meerveld: 06-409 749 23 / remco.vanmeerveld@dynniq.com.

Job alerts