Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Uitvoerder Hoogspanning
Ref
21192
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Marktconform
Closing date
24/12/2019
Description

Uitvoerder Hoogspanning

Wat ga je doen?

Als Uitvoerder Hoogspanning stuur je het onderhoudsprogramma en complexe projecten van A tot Z aan en heb je contact met externe partijen. Samen met een team van specialisten bereid je onderhoud en projecten voor en stel je een strakke planning op. En je zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je bewaakt de algemene voortgang, ziet toe op veiligheidsaspecten en zorgt ervoor dat de administratie perfect in orde is. Bovendien verzamel en beheer je informatie en gegevens en verzorg je heldere voortgangsrapportages. Bij dreigende knelpunten kom je direct in actie. Een echte uitdaging, je bent niet alleen hét aanspreekpunt voor het onderhoud of de projecten, maar bent in het kader van de BEI ook 'officieel' werkverantwoordelijk. Je verricht werk om trots op te zijn!

 

Wie zoeken wij?

een ervaren uitvoerder met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en een duidelijke specialisatie richting elektriciteit. Complexe installaties kun je gemakkelijk doorgronden en je bent bekend met actuele veiligheidsvoorschriften. Je vindt het leuk om zaken te regelen en kunt prima organiseren. Bovendien ben je stressbestendig en accuraat. Omdat storingen zich niet aan kantoortijden houden, moet je bereid zijn om deel te nemen aan wacht- en storingsdiensten.

Wat je verder met je meebrengt: 

  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 (denk aan MTS E of TMI).
  • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld bij een infrastructurele dienstverlener.
  • Communicatief sterk en altijd bereid om een stapje extra te zetten.
  • Je bent toe aan werkverantwoordelijkheid en hebt ervaring met leiding geven.
  • Ervaring met hoogspanningslijnen.
  • Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven en grote verbruikers realiseren wij elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1.  Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2.  Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3.  Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4.  Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5.  Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6.  Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7.  Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

 

Interesse?
Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de "solliciteer" button om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Marijn de Pee, Corporate Recruiter, via 06-40 63 81 59 of marijn.depee@dynniq.com .

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure en is verplicht. Er zijn ontbindende voorwaarden verbonden aan de overeenkomst indien er geen VOG wordt aangevraagd of wordt afgegeven door Dienst Justis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en de vacature is beschikbaar totdat deze niet meer zichtbaar is op onze website.

Job alerts