Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Lead Engineer Primaire- / Secundaire Installaties Hoogspanning
Ref
21128
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Marktconform
Closing date
30/10/2019
Description

 

 

Lead Engineer Primaire- / Secundaire Installaties Hoogspanning

 

Wat ga je doen?

Als Lead Engineer Hoogspanning word je uitgedaagd om jouw technische inzichten te vertalen naar goed onderbouwde adviezen en heldere blauwdrukken die voldoen aan onze veiligheidsvoorwaarden. Je analyseert uiteenlopende engineeringvraagstukken, creëert gespecificeerde ontwerpen en levert een proactieve bijdrage aan het opstellen van kostencalculaties en offertes. Intern ontwikkel je jezelf tot sparringpartner van calculators, bidmanagers, accountmanagers en projectleiders. Je presenteert jouw intelligente technische oplossingen aan klanten en onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers. Uiteraard stuur je constant op kostenefficiency, waarbij je de elektrotechnische richtlijnen en de kwaliteit en kwantiteit van de administratieve processen waarborgt.

 

Wie zoeken wij?

  • een afgeronde HTS opleiding elektrotechniek bij voorkeur richting energietechniek
  • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie de hoogspanning en energietechniek;
  • ervaring met het aansturen van teams en projecten;
  • een goed constructief inzicht en kennis van constructie/sterkteleer is een pré;
  • ervaring met systems engineering is een pré.

 

Wat bieden wij?

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie zijn wij?

In opdracht van energiebedrijven, industrie en grote verbruikers realiseert Dynniq Energy elektrotechnische installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1.  Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2.  Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3.  Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4.  Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5.  Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6.  Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7.  Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

 

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de "solliciteer" button om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Marijn de Pee, Recruiter, via 06-40638159.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure en is verplicht. Er zijn ontbindende voorwaarden verbonden aan de overeenkomst indien er geen VOG wordt aangevraagd of wordt afgegeven door Dienst Justis.

 

Job alerts