Vacancy details

Vacancy title
Cost Estimator
Ref
21079
Business unit
NL-Mobility | Staff
Location
Netherlands | Amersfoort
Salary
Marktconform
Closing date
30/04/2020
Description

Wat ga je doen?

Als Cost Estimator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van kostprijsbegrotingen. Je bepaalt (samen met collega’s) de werkwijze, doorziet het werk en wint relevante informatie in bij opdrachtgevers en toeleveranciers om te komen tot de juiste calculatie en de uiteindelijke aanbieding naar aanleiding van de vraag van de klant. Dit zowel zelfstandig als in teamverband voor complexe, technologische en multidisciplinaire aanbestedingen. Bij opdracht draag je mede zorg voor een adequate werkoverdracht.

 

Wie zoeken wij?

In het kort: accuraat én een uitstekende organisator. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of MBO+ opleiding bij voorkeur richting elektrotechniek of installatietechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie op het gebied van besturings- en installatiesystemen in de infrastructuur (in de domeinen Openbare Verlichting, Dynamische Verkeersmanagementsystemen en Technische installaties);
  • Ervaring met UAV-GC en System Engineering is een pré;
  • Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aantonen of aanvragen.

 

Wat bieden wij?

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1800 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. De missie van Dynniq is met geavanceerde technologie mensen en goederen ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen.

 

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de "solliciteer" button om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met met Arnold Huijben: 06 409 749 23 / arnold.huijben@dynniq.com

Job alerts