Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Calculator Elektrotechniek
Ref
21044
Business unit
NL-Energy | Operations
Location
Netherlands | Barendrecht
Salary
Marktconform
Closing date
18/10/2018
Description

 

 

Calculator Elektrotechniek

Wil jij werken aan projecten waar je samen met collega’s tot de meest complete en prijstechnisch aantrekkelijke aanbieding komt waar je trots op mag zijn? Dan is Dynniq de plek om je ambities te realiseren!

 

Wat ga je doen?

Als Calculator Elektrotechniek stel je zelfstandig of in teamverband calculaties en offertes op voor projecten ten behoeve van Netbeheerders en openbaar vervoerbedrijven op het gebied van laag-, midden- en hoogspannings installaties. Verder bestaan je werkzaamheden uit: 

  • In het offertetraject vormgeven aan de uitwerking van materialen, middelen en uren en adviseer je hierin richting je collega’s en de klant 
  • Het zodanig opstellen van offertes zodat deze een duidelijk beeld geven aan de klant en van hoge commerciële waarde zijn 
  • Het verzorgen van de offerteaanvragen naar de diverse leveranciers
  • Maken van product- en prijsevaluaties aan de hand van gevraagde specificaties en verstrekte offertes

 

Wie zoeken wij?

Bij Dynniq hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties Betrouwbaar, Open en Proactief. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling. Verder heb jij voor het succesvol invullen van deze functie:

  • Hbo werk- en denkniveau 
  • Opleiding richting energie-, installatie- of elektrotechniek 
  • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie óf interesse je hierin te ontwikkelen 
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk 
  • Klantgerichte instelling

 

Wat bieden wij?

Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft Dynniq uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en Dynniq ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen.

 

Wie zijn wij?

 

In opdracht van Netwerkbeheerders en Openbaar Vervoerbedrijven realiseren wij elektrotechnische laag- midden- en hoogspanning installaties met betrekking tot de energieopwekking en distributie. In dit specialistische werkgebied dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Onze vakkundigheid en de behoefte van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Dankzij de bundeling van jaren lange kennis ervaring en de competenties van onze professionals, zijn wij in staat onze klanten een brede dienstverlening aan te bieden. Ons werk bestaat uit advies, ontwerp, contracting, aanleg en montage, in bedrijf stellen, service, onderhoud, beheer en inspectie.

 

Veiligheidsbewustzijn binnen Dynniq

Bij Dynniq is veilig werken ons belangrijkste speerpunt. Wij werken met 8 veiligheidsprincipes en vragen nieuwe collega's hierin mee te denken en te supporten.

 

Dynniq Veiligheidsprincipes:

1.  Ik doe het veilig.. of ik doe het niet!

2.  Ik neem verantwoordelijkheid.. ik meld gevaarlijke situaties!

3.  Ik neem maatregelen.. ik gebruik beschermingsmiddelen!

4.  Ik sta voor orde en netheid.. ik ruim mijn werkplek op!

5.  Ik ben proactief.. ik weet wat van mij verwacht wordt!

6.  Ik respecteer mijn omgeving.. ik draag zorg voor het milieu!

7.  Ik ben integer.. ik kom mijn afspraken na!

8. Ik neem leiding.. ik geef het goede voorbeeld!

 

Interesse?

Word jij enthousiast van deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Klik op de "solliciteer" button om te solliciteren.

Heb je vragen over de functie neem dan contact op met Marijn de Pee, Recruiter, via 06-40638159.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan deel uitmaken van de procedure en is verplicht. Er zijn ontbindende voorwaarden verbonden aan de overeenkomst indien er geen VOG wordt aangevraagd of wordt afgegeven door Dienst Justis.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en de vacature is beschikbaar totdat deze niet meer zichtbaar is op onze website.

 

Job alerts